Over ons

woningontruimen nijmegen  en Quick and safe koeriersdiensten leveren het Totaal pakket is al meer dan 15 jaar koeriersdiensten en Transport en 12 jaar woning c.q bedrijf’s Ontruimer, Verhuizer Voorheen deden we dit onder de naam Quick and safe Ontruiming en Transport, maar sinds 2014 ziet u Quick and Safe Koeriersdiensten op de weg.

Onze Goed Vakbekwame Koeriers, Verhuizers , Ontruimers  personeel zetten zich dagelijks in voor het Goed en zorgvuldig ontruimen van woningen en bedrijven en Tevens een snelle afleveren van uw zendingen in Nederland België en Duitsland. Ons koeriersbedrijf beschikt over een Goed uitgebreid wagenpark met vervoersmiddelen in alle maten.

Dé enige Ontruimingbedrijf &koeriersdienst in Nederlands die 100% 24/7 werkt

Koeriersdiensten  en ontruimingsdiensten zijn in heel veel gevallen maatwerk. Wij vertalen uw ontruiming & koeriers wensen in een goed passende oplossing. Of het nu om een pen met een belangrijke papieren of om Grote aantallen  pallets (tot 20000 kg). gaat Wij nemen u de zorg geheel in handen. Onze ontruim diensten & koeriers medewerkers werken en rijden tegen een zeer scherp tarief.

Als woningontruimer werken wij al met een 24/7 Dienst. Deze service is, zonder toeslagen, ook van toepassing op het koerierswerk. Dus één zeer scherp tarief voor zowel overdag, en gedurende de nacht en in het weekenden.

Een Ontruimingsbedrijf & Koeriersbedrijf met 100% zekerheid en Tevredenheid Garantie garantie

Woning ontruimen Nijmegen  & Quick and safe koeriersdiensten  is in het bezit van een Geldig C.C.V.B  certificaat vakbekwaamheid vervoer goederen.en een geldig V.C.A certificaat

Voor advies over u zending of geschikte dienst en het bijbehorende tarief kunt u telefonisch contact Met ons opnemen of ons een email sturen.

 

Ons Werkgebied 

Andelst, Angeren, Nijmegen, Balgoij, Batenburg, Beek-Ubbergen, Beers, Bemmel, Berg en Dal, Bergharen, Beuningen, Cuijk, Driel, Homoet, Doornenburg, Elst, Ewijk, Grave, Groesbeek Gassel, Gendt, Grave, Huissen, Haalderen, Haps, Hernen, Heumen, Kesteren, Kleve, Lent, Leur, Leuth, Malden, Milling, Molenhoek, Mook, Nederasselt, Niftrik, Ooij, Oosterhout, Overasselt, Ubbergen, Valburg, Weurt, Winssen, Wijchen, zetten

Google +